Csirkemell saláta
Hozzávalók: Saláta, paprika, uborka, paradicsom, 1 kiskanál olívaolaj,
2db csirkemell, csipet só, csipet bors.
Öntethez: tejföl, csipet fehér bors, só, kis kanál kapor.
A hozzávalókat megtisztítjuk, előkészítjük. A paradicsomot kockára, a paprikát az uborkát és a salátát csíkokra vágjuk. Egy tálban összekeverjük és adunk hozzá egy kis kanál olívaolajat. A csirkemellet kissé kiklopfoljuk, sózzuk borsozzuk. Egy serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát megsütjük úgy hogy éppen barnuljon. A kész húsokat csíkokra szeljük. A tejfölhöz adunk egy csipet sót, fehér borsot és egy kis kanál kaprot. Jól elkeverjük. A salátát a tányérra halmozzuk, meglocsoljuk a kapros öntettel és rátesszük a csirkemell szeleteket. Frissen fogyasztjuk!